Skip to Main Content

divPNG

divNiebieski

kontenerLewy

Technologia żywności i żywienie człowieka

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu Poznań • studia I stopnia

RDS

Dane podstawowe

Tryb studiów niestacjonarne
Czas trwania studiów 7 semestrów
Liczba punktów ECTS
i
210 ECTS
Rodzaj uczelni uczelnia publiczna
Liczba miejsc na kierunku
Liczba kandydatów na jedno miejsce w roku akademickim 2024/2025 2
Profil uczelni
i
akademicka
Profil studiów
i
ogólnoakademicki
Język kształcenia polski
Tytuł zawodowy inżynier lub inny równorzędny
Przygotowanie do zawodu nauczyciela nie
Studia dualne
i
nie
Studia wspólne
i
nie

Absolwenci na rynku pracy w pierwszym roku po dyplomie

Czas szukania pracy etatowej
i
0,00 miesięcy
Mediana zarobków
i
4487,73 zł brutto
Bezrobocie
i
7,69 %
Więcej statystyk

Rekrutacja

div wymagane

Przedmioty wymagane

div wymagane wybor

Przedmioty wymagane do wyboru

div dodatkowe

Przedmioty dodatkowe

Opłaty

kontenerPrawy

Dane kontaktowe

Adres ul. Wojska Polskiego 28, 60-637 Poznań
E-mail rektorat@up.poznan.pl
Telefon 61-848-7001

divBialy2

Regulamin w stopce
Wyszukiwarka studiów

Serwis prowadzi Ośrodek Przetwarzania Informacji – Państwowy Instytut Badawczy na zlecenie Ministerstwa Nauki i Szkolnictwa Wyższego.

Strony dostępne w domenie www.gov.pl mogą zawierać adresy skrzynek mailowych. Użytkownik korzystający z odnośnika będącego adresem e-mail zgadza się na przetwarzanie jego danych (adres e-mail oraz dobrowolnie podanych danych w wiadomości) w celu przesłania odpowiedzi na przesłane pytania. Szczegóły przetwarzania danych przez każdą z jednostek znajdują się w ich politykach przetwarzania danych osobowych.

Creative Commons Creative Commons BY

Wszystkie treści publikowane w serwisie są udostępniane na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa - użycie niekomercyjne - bez utworów zależnych 3.0 Polska (CC BY-NC-ND 3.0 PL), o ile nie jest to stwierdzone inaczej.